Innova Ocular - ICO Barcelona

Centre Mèdic Collblanc - Xarxa ICO

Oftalmòleg - L'Hospitalet de Llobregat
Innova Ocular ICO Barcelona

Innova Ocular ICO Barcelona ofereix els seus serveis d'oftalmologia a pacients de L'Hospitalet de Llobregat a Barcelona.

Les instal·lacions del Centre Mèdic Collblanc, ofereixen el servei d'oftalmologia de proximitat que facilita als pacients de L'Hospitalet de Llobregat tota l'experiència mèdica del nostre equip d'oftalmòlegs i optometristes i les proves diagnòstiques corresponents.

El Centre Mèdic Collblanc forma part de la Xarxa ICO. L'objectiu de la Xarxa ICO és apropar l'oftalmologia al pacient. Facilitar la visita rutinària que permeti controlar l'evolució de la visió del pacient amb l'objectiu de prevenir qualsevol malaltia oftalmològica.

Oftalmòleg de proximitat a L'Hospitalet de Llobregat

Situat a l'Hospitalet de Llobregat, el Centre Mèdic Collblanc, té la capacitat d'oferir els serveis oftalmològics més demandats pels pacients juntament amb proves diagnòstiques (OCT- Tomografia de Retina o glaucoma, Topografia, Campimetria, entre d'altres), i amb l'avantatge de disposar del suport de tots els especialistes en oftalmologia de l'equip d'Innova Ocular ICO Barcelona en el cas que la malaltia o tractament del pacient ho requereixi.

Sempre que ho desitgi, el pacient pot sol·licitar visita amb el nostre oftalmòleg a L'Hospitalet de Llobregat. El Centre Mèdic Collblanc ofereix servei d'oftalmologia i optometria a les ciutats de l’entorn, com Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat.

Som especialistes en:

Horari de visita:

  • Dimarts: 10: 00h -13: 00h i 16: 00h - 19: 00h
  • Dimecres: 10: 00h -13: 00h i 16: 00h -19: 30h

Demanar hora a Centre Mèdic Collblanc:
T. 93 448 88 84

Adreça:
Centre Mèdic Collblanc
C / Dr. Ferran i Clua, 6
08903 L'Hospitalet de Llobregat

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies