Innova Ocular - ICO Barcelona

Plus Ultra Seguros

El suport d'un gran Grup

Plus Ultra Seguros és una companyia del Grup Catalana Occident, un dels líders del sector assegurador espanyol. Amb un creixement constant i una gran implantació a tot Espanya i sent un dels líders a nivell internacional en l'assegurança de crèdit. El Grup compta amb 1.198 oficines en tot el territori nacional i més de 4.000.000 de clients.

Format per diverses empreses, la majoria dedicades directament o indirectament al negoci assegurador, el Grup Catalana Occident ha aconseguit convertir-se en un Grup admirat, en un sòlid valor borsari i en una empresa amb un passat envejable i un futur prometedor.

Una companyia generalista i multicanal

Plus Ultra Seguros és una companyia generalista que gestiona i comercialitza pràcticament tots els productes i serveis de l'activitat asseguradora (vida i pensions, salut, automòbils, particulars, empreses i agrícola).

Plus Ultra Assegurances reagrupa la seva activitat en diferents canals de distribució: el canal banca assegurances, el canal de grans comptes, el canal de venda directa i el canal de mediadors, format per una xarxa de més de 6.000 agents i corredors, que constitueixen el seu principal canal de distribució.

Principals xifres 2012

  • Volum de facturació: 847.800.000 d'euros.
  • empleats.
  • Una xarxa de 6.000 agents i corredors a tot Espanya.
  • 1,8 milions de clients.
Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies