Innova Ocular - ICO Barcelona

Eulalia Bohera

25/05/2016

Volia tenir l’oportunitat d’agrair a ICO l’atenció que tenen amb els pacients, perquè quan et trobes malament, a part que et trobin el diagnòstic, el bon tracte és el que més agraeixes.

Tinc un problema neurològic i li vaig comentar al meu neuròleg que últimament xocava pel costat esquerre en caminar pel carrer. El doctor em va recomanar una revisió oftalmològica i va ser quan vaig anar a ICO.

He fet moltes proves i moltes visites al centre. La primera vegada que hi vaig anar, em va sorprendre l’amabilitat de la Dra. Shirin Djavanmardi i dels professionals que em van atendre, perquè era molt a prop de Cap d'Any. És un dia que acostuma a haver-hi més nervis del normal perquè tothom té pressa per anar-se’n cap a casa, així que els vaig felicitar. A la segona visita, vaig anar a ICO 2 i el tracte dels doctors, les infermeres i les recepcionistes va ser excepcional.

Curiosament una companya de la feina també es visita a ICO i de vegades ho hem comentat. Veig que el bon tracte és extensible, que prioritzen la persona, que tenen una paciència infinita, que intenten fer-te la vida més fàcil i planera, que t’atenen el temps que faci falta i ho agraeixo molt. Tothom és un encant, la gent és molt agradable i veus que no ets un número sinó que realment fan que t’hi sentis molt bé. Dóna gust, de debò.

Eulalia Bohera

Este sitio web usa cookies, lea nuestra politica de privacidad aquí
Política de cookies