Innova Ocular - ICO Barcelona

CMM – Centre Mèdic Marina - Xarxa ICO

Oftalmòleg - El Prat de Llobregat
Innova Ocular ICO Barcelona

Innova Ocular ICO Barcelona ofereix els seus serveis d'oftalmologia a pacients del Prat de Llobregat a Barcelona.

Les instal·lacions de CMM-Centre Mèdic Marina, ofereixen el servei d'oftalmologia de proximitat que facilita als pacients de El Prat de Llobregat tota l'experiència mèdica del nostre equip d'oftalmòlegs i optometristes i les proves diagnòstiques corresponents.

El CMM-Centre Mèdic Marina forma part de la Xarxa ICO. L'objectiu de la Xarxa ICO és apropar l'oftalmologia al pacient. Facilitar la visita rutinària que permet controlar l'evolució de la visió del pacient amb l'objectiu de prevenir qualsevol malaltia oftalmològica.

Oftalmòleg de proximitat al Prat de Llobregat

Situat al Prat de Llobregat, el CMM, té la capacitat d'oferir els serveis oftalmològics més demandats pels pacients, amb l'avantatge de disposar del suport de tots els especialistes en oftalmologia de l'equip d'Innova Ocular ICO Barcelona en el cas que la malaltia del pacient ho requereixi.

Sempre que ho desitgi, el pacient pot sol·licitar visita amb el nostre oftalmòleg al Prat de Llobregat. El CMM - Centre Mèdic Marina - ofereix servei d'oftalmologia i optometria a les ciutats de l’entorn, com Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi de Llobregat.

Som especialistes en:

Horari de visita:

  • Dimarts: 09: 30h -13: 30h
  • Divendres: 15: 00h -20: 00h

Demanar hora al Centre Mèdic Marina:
T. 93 479 16 90

Adreça:
CMM-Centre Mèdic Marina
C / Anselm Clavé, 5-7 baixos
08820 el Prat de Llobregat

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies