Innova Ocular - ICO Barcelona

Galenus - Centre de Salut - Xarxa ICO

Oftalmòleg - Sant Quirze del Vallès - Sabadell
Innova Ocular ICO Barcelona

Innova Ocular ICO Barcelona ofereix els seus serveis d'oftalmologia a pacients de Sant Quirze del Vallès, només a 4 minuts del centre de Sabadell amb FGC (Ferrocarrils de la Generalitat)

Les instal·lacions de Galenus, ofereixen el servei d'oftalmologia de proximitat que facilita als pacients de Sant Quirze i Sabadell tota l'experiència mèdica del nostre equip d'oftalmòlegs i optometristes i les proves diagnòstiques corresponents.

El centre de salut Galenus forma part de la Xarxa ICO. L'objectiu de la Xarxa ICO és apropar l'oftalmologia al pacient. Facilitar la visita rutinària que permet controlar l'evolució de la visió del pacient amb l'objectiu de prevenir qualsevol malaltia oftalmològica.

Oftalmòleg de proximitat a Sant Quirze - Sabadell

Ubicat a Sant Quirze del Vallès, Galenus, té la capacitat d'oferir els serveis oftalmològics més demandats pels pacients, amb l'avantatge de disposar del suport de tots els especialistes en oftalmologia de l'equip d'Innova Ocular ICO Barcelona en el cas que la malaltia o tractament del pacient ho requereixi.

Sempre que ho desitgi, el pacient pot sol·licitar visita amb el nostre oftalmòleg a Sant Quirze del Vallès. El centre de salut Galenus ofereix servei d'oftalmologia i optometria a les ciutats de l'entorn, com Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Montcada i Reixac. El centre es troba molt a prop de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Som especialistes en:

Horari de visita:

  • Dimarts: 16: 00h - 19: 30h
  • Dijous: 17: 00h - 20: 00h

Demanar hora a Galenus:
T. 93 721 76 76

Adreça:
Galenus - Centre de Salut
Av. Països Catalans, 10E
08192 Sant Quirze del Vallès

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies