Innova Ocular - ICO Barcelona

Policlínic Augusta - Xarxa ICO

Oftalmòleg - Badalona Centre
Innova Ocular ICO Barcelona

Innova Ocular ICO Barcelona ofereix els seus serveis d'oftalmologia a pacients de Badalona i Mataró.

Les instal·lacions del Policlínic Augusta, ubicades a Badalona ofereixen el servei d'oftalmologia de proximitat a la ciutat i a les ciutats de l'entorn com Mataró, Montgat i Masnou. L'experiència dels nostres oftalmòlegs i optometristes et faciliten l'oportunitat de sol·licitar una revisió ocular, visita d'optometria i visita oftalmològica així com proves diagnòstiques corresponents.

El Policlínic Augusta forma part de la Xarxa ICO. L'objectiu de la Xarxa ICO és facilitar al pacient un centre oftalmològic pròxim al seu habitatge habitual que permeti realitzar visites rutinàries, visites d'optometria, seguiment de tractaments o visites de prevenció oftalmològica.

Oftalmòleg de proximitat a Badalona Centre

Situat a Badalona Centre, Policínic Augusta, ofereix la majoria dels serveis oftalmològics més habituals i també ofereix el servei de proves diagnòstiques més habituals com (OCT- Tomografia de Retina o glaucoma, Topografia, entre d'altres). En el cas que el tractament o la malaltia ho requereixi, l'equip d'especialistes d'Innova Ocular ICO Barcelona està a la teva disposició.

Som especialistes en:

Horari de visita:

  • Dimarts: 15:00h -20:00h
  • Dijous: 09:00h -13:30h

Demanar hora a Policínic Augusta:
T. 93 464 6633

Adreça:
Policlínic Augusta
Via Augusta, 29
08192 Badalona

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies