Innova Ocular - ICO Barcelona

Badamedic - Xarxa ICO

Oftalmòleg - Badalona
Innova Ocular ICO Barcelona

Innova Ocular ICO Barcelona ofereix els seus serveis d'oftalmologia a pacients de Badalona.

Les instal·lacions de Badamedic, ofereixen el servei d'oftalmologia de proximitat que facilita als pacients de Badalona tota l'experiència mèdica del nostre equip d'oftalmòlegs i optometristes i les proves diagnòstiques corresponents.

El centre d'Especialitats Mèdiques Badamedic forma part de la Xarxa ICO. L'objectiu de la Xarxa ICO és apropar l'oftalmologia al pacient. Facilitar la visita rutinària que permeti controlar l'evolució de la visió del pacient amb l'objectiu de prevenir qualsevol malaltia oftalmològica.

Oftalmòleg de proximitat a Badalona

Situat a Badalona, ​​Badamedic, té la capacitat d'oferir els serveis oftalmològics més demandats pels pacients juntament amb proves diagnòstiques (OCT- Tomografia de Retina o glaucoma, Topografia, entre d'altres), i amb l'avantatge de disposar del suport de tots els especialistes en oftalmologia de l'equip d'Innova Ocular ICO Barcelona en el cas que la malaltia o tractament del pacient ho requereixi.

Sempre que ho desitgi, el pacient pot sol·licitar visita amb el nostre oftalmòleg a Badalona. El centre d'Especialitats Mèdiques Badamedic ofereix servei d'oftalmologia i optometria a les ciutats de l’entorn com Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs.

Som especialistes en:

Horari de visita:

  • Dimarts: 16: 00h -19: 00h

Demanar hora a Badamedic:
T. 93 387 80 59

Adreça:
BADAMEDIC
Baldomer Solà, 80-82
08912 Badalona
 

 

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies