Innova Ocular - ICO Barcelona

Especialistes d’Oculoplàstia, Òrbita i Cirurgia Plàstica Ocular

L’oftalmòleg oculoplàstic resol el problema estètic o funcional de parpella, òrbita o via lacrimal, cuidant l’ull i la seva visió.

L’ull està protegit i es manté humit gràcies a les parpelles i al sistema lacrimal. Les alteracions d’aquests òrgans són causa freqüent de molèsties i d’irritació ocular, i poden afectar la visió i fins i tot l’aspecte de la cara. 

Per sort, la majoria de les anomalies de les parpelles i dels lacrimals es poden reparar mitjançant cirurgia de tipus ambulatori i amb anestèsia local. Són procediments altament efectius i amb resultats molt satisfactoris amb l’ús de les tècniques microquirúrgiques modernes. A més a més, la pell de la parpella cicatritza ràpidament i sense deixar marques significatives.

Especialistes en cirurgia plàstica ocular: qualitat, confiança i professionalitat a Barcelona

La cirurgia plàstica de les parpelles millora els canvis produïts per l’edat. La blefaroplàstia és el procediment més comú per eliminar les bosses de les parpelles i rejovenir la imatge dels ulls. Es realitza de manera ambulatòria i la recuperació és molt ràpida. La injecció de toxina botulínica (Botox) és un complement molt útil en la millora estètica de molts pacients.

El llagrimeig té diverses causes: malalties irritatives dels ulls i, especialment, les obstruccions de la via que condueix la llàgrima des de l’ull fins a la cavitat nasal. Hi ha tractaments mèdics i quirúrgics molt efectius per resoldre el llagrimeig constant.

Alguns infants pateixen alteracions congènites de les parpelles i obstruccions de la via lacrimal. El seu tractament ajuda a l’adequat desenvolupament visual i estètic de l’infant.

L’oculoplàstia també s’encarrega de la rehabilitació cosmètica en persones que han patit accidents amb ferides o cicatrius deformants a les parpelles o al globus ocular. Les malalties tiroïdals poden afectar les estructures perioculars i ocasionar exoftàlmia (ulls prominents), canvis de forma a les parpelles i visió doble. Per tractar aquests problemes oculars treballem amb l’endocrinòleg.

L’Àrea d’Oculoplàstia i Òrbita està dirigida pel Dr. Manuel Romera. L’Àrea de Cirurgia Plàstica Ocular està dirigida per la Dra. Carmen del Águila. La Dra. Ana Blázquez col·labora a totes dues àrees.

Quina és l’activitat principal d’aquesta unitat?

  1. Blefaroplàstia
  2. Cirurgia de l’ectropi i de l’entropi
  3. Implantació de pròtesis oculars
  4. Injecció de toxina botulínica (Botox)
  5. Cirurgia reparadora de traumatismes o cremades
  6. Cirurgia de la ptosi palpebral
  7. Lífting facial
Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies