Innova Ocular - ICO Barcelona

Implants orbitaris i pròtesis oculars

Una bona solució per a la pèrdua de la visió irreversible i que no té tractament.

Afortunadament avui en dia hi ha poques malalties o accidents traumàtics que puguin acabar en un ull sense visió, deformat o dolorós. 

En aquests casos de dany sever, és preferible substituir l’ull irrecuperable per un ull artificial que, malgrat no tingui visió, elimina el dolor i en millora considerablement l’estètica.

Quan tractem aquests casos, el globus ocular danyat és substituït per un implant orbitari esfèric que queda permanentment allotjat a l’òrbita. 

Com són els implants?

L’implant ocular pretén reposar el volum del globus ocular i també el seu moviment. Pot ser de diversos materials: polietilè, bioceràmica, hidroxiapatita, silicona. 

La selecció del material, la forma i la mida de l’implant la fem acuradament els cirurgians Oculoplàstics segons les característiques de cada pacient.

I com és la solució estètica?

Una vegada l’implant està integrat a l’òrbita, el pas següent és l’adaptació de la pròtesi ocular, que serà la responsable de l’aspecte extern de l’ull. 

La pròtesi és una espècie de closca que té representat un iris artificial d’aparença molt real. Es pot treure i posar com si fos una lent de contacte i necessita un manteniment mínim. 

L’aspecte cosmètic acostuma a ser tan bo que a vegades costa distingir-lo d’un ull real.

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies