Innova Ocular - ICO Barcelona

El tractament personalitzat segons les aberracions òptiques oculars totals (zyoptix) ha representat una millora substancial per als pacients?

La qualitat visual no només depèn de l’agudesa visual (capacitat de discriminar objectes molt petits, mesurada en fraccions de 10). Les aberracions òptiques mesuren altres condicions visuals complexes de gran importància (sensibilitat al contrast, la visió en condicions d’il·luminació baixes, etc.). Les aberracions poden originar-se en tot el recorregut de la llum des de la còrnia fins a la retina (principalment a la còrnia i al  cristal·lí).

Els esforços d’algunes companyies per tractar amb LASIK les aberracions òptiques totals de l’ull sobre la còrnia no han aconseguit millorar-ne els resultats, fins i tot malgrat mantenir aquestes expectatives i el seu sobrecost amb campanyes de màrqueting. Els principals investigadors opinen que sobre la còrnia no han de tractar-se les aberracions totals sinó només les aberracions de la mateixa còrnia. Això és el que practiquen altres tecnologies avançades, entre les quals hi ha l’anomenada ORCAM (plataforma de làser AMARIS).

 

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies