Innova Ocular - ICO Barcelona

Servei d’Atenció al Pacient

L’EXCEL·LÈNCIA de l’atenció oftalmològica a la vostra disposició.

El nostre Departament d’Atenció al Pacient s’ocupa amb molta cura de tots els aspectes que fan que aquesta atenció sigui gratament recordada tant pel tracte rebut com per la bona organització del procés mèdic i assistencial.

Totes les trucades telefòniques són ateses en l’idioma del pacient pel nostre equip de telefonistes, que li facilitaran totes les gestions que necessiti o atendran els dubtes/suggeriments que pugui tenir sobre els nostres serveis. Un únic número de telèfon fa més fàcil el contacte.

Si el contacte és a través de la Web, podreu gaudir d’aquesta nova versió, www.icoftalmolgia.es , per tal de donar solució a totes les vostres necessitats d’informació sobre nosaltres. La incorporació de la cita en línia permetrà la programació mitjançant un programa de citació per Internet, molt eficaç i en pocs segons.

Si veniu al nostre centre, el personal d’Atenció al Pacient té com a objectiu principal que la vostra estada al nostre centre sigui el més agradable possible. Per aconseguir-ho, hem definit uns procediments d’atenció estrictes que han estat validats per auditors externs i que ens han valgut l’obtenció, l’any 2006, de la ISO 9001 de Qualitat Assistencial.

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies