Innova Ocular - ICO Barcelona

Biodades - Excel·lència

La qualitat més que la quantitat, ens acosta a l’excel·lència.

25 anys “MIRANT PELS VOSTRES ULLS” és prou temps per fer balanç i per atresorar un nivell d’experiència notable tant pel que fa al vessant estrictament oftalmològic i tècnic, com pel que fa a tot allò que envolta l’acte mèdic, des de la manera d’atendre el pacient per part de qualsevol membre de l’organització, fins a la seva experiència al quiròfan o l’atenció telefònica.

Fer referència a xifres, volums o quantitats es fa complicat en una activitat en què al pacient li interessa més la qualitat que percep que la quantificació de l’activitat mèdica. Ara bé, de vegades les xifres també ajuden a generar confiança en el pacient:

4 centres externs on l’ICO desenvolupa la seva activitat assistencial: Badalona, Collblanc, Sant Boi de Llobregat i Sant Quirze del Vallès.

10 anys donant servei a molts oftalmòlegs a Barcelona des de la Clínica CEM

30 oftalmòlegs que atenen pacients oftalmològics a l’ICO en totes les seves unitats clíniques.

25 anys atenent tots els nostres pacients a Barcelona, “mirant pels seus ulls”, des de l’ICO

48: Via Augusta 48 ha estat la seu del nostre grup i esdevindrà el lloc on el Servei d’Oftalmopediatria tindrà un espai singular

61: Via Augusta 61 és la nostra nova seu i l’aposta del grup per l’excel·lència en tots els aspectes de l’atenció mèdica

3.500 cirurgies realitzades a la Clínica CEM aquest darrer any 

100.000 actes mèdics el 2013 realitzats pels nostres professionals

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies