Innova Ocular - ICO Barcelona

Innova Ocular

ICOftalmologia membre exclusiu d'INNOVA OCULAR a Barcelona

Innova Ocular, una companyia mèdica

És una compañía mèdica que compta amb la xarxa nacional de clíniques de Microcirurgia Ocular de més tradició i prestigi a Espanya, i compta amb tres generacions d'oftalmòlegs en actiu entre els seus 15 centres. Ofereix diagnòstic, tractament i seguiment de qualsevol patologia ocular, oferint un servei d'oftalmologia integral per als pacients.

INNOVA OCULAR creada l'any 2000, proporciona una medicina altament valorada pels nostres pacients avalada per la major garantia possible; l'experiència i el coneixement renovat. Disposa dels tractaments i tècniques d'última generació, gràcies a una gran inversió amb la finalitat d'oferir solució mèdica a les patologies i malalties pròpies de la visió.

Actualment, INNOVA OCULAR disposa de 15 clíniques distribuïdes per la península, que es troben localitzades especialment en els entorns urbans, oferint una oftalmologia personalitzada de tracte i assistència individual per al ciutadà, on la proximitat i la contigüitat formen part de la filosofia com a grup.

INNOVA OCULAR està present a les ciutats de Madrid, València, Còrdova, Sant Sebastià, Elx, Beasain, Tenerife sud, Tenerife nord, La Palma, Cadis, Jerez, Lleida, Sevilla, Chiclana i, amb ICO, ara també a Barcelona. Actualment, es troba en plena fase d'expansió i integració en la majoria de províncies del país.

ICO-Institut Comtal d'Oftalmologia, és en exclusiva membre oficial d'Innova Ocular a Barcelona.

www.innovaocular.com

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies