Innova Ocular - ICO Barcelona

ICO - Institut Comtal d’Oftalmologia

Innova Ocular ICO Barcelona
Complim les expectatives dels nostres pacients.

Innova Ocular ICO Barcelona ha realitzat un llarg recorregut des que el 1989 va néixer com el servei d'oftalmologia de la mútua d'accidents laborals més important de Catalunya. En aquest moment els socis fundadors no van poder imaginar que arribat el segle XXI aquesta empresa es convertiria en un dels centres mèdics monogràfics més reconeguts de la ciutat comtal. Aquest fet no ha estat fortuït sinó el resultat de la confiança de milers de pacients que al llarg d'aquests anys han dipositat en nosaltres.

El boca-orella estès pels nostres pacients/amics ha fet que, any rere any, la demanda dels nostres serveis hagi anat en augment i ens hagi empès a l’ampliació de les nostres instal·lacions a la recerca del confort de pacients i professionals.

Després de tants anys ens trobem amb més de 1.500 metres quadrats d’una de les instal·lacions més modernes que s’ofereixen a Barcelona.

Nous serveis, zona exclusiva per als infants, Club ICO i altres sorpreses que s’aniran comunicant en el moment adequat, fan que aquest projecte es renovi dia rere dia.

Cómo llegar a ICO·1 o a ICO·2: + info

Ruta 360 - Clínica CEM

 

ICO·1 + Urgencias 24h
Via Augusta, 61 - 08006 Barcelona
T. +34 934 155 637

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies