Innova Ocular - ICO Barcelona

Història de l’ICO

Des de 1989 “Mirant pels vostres ulls”.

La nostra història es remunta a 1989, en què, com a servei d’oftalmologia d’una de les mútues d’accidents laborals més importants de Barcelona, ens vam especialitzar en un dels nostres punts forts: la traumatologia ocular. Ja aleshores el servei era continu, 24 hores/365 dies.

El pas dels anys va fer que els nostres oftalmòlegs anessin incrementant la seva experiència i coneixements. Així, pas a pas, l’equip ha anat creixent i transformant-se en l’actual Institut Comtal d’Oftalmologia. La professionalització de la gestió empresarial ens ha donat el suport i la solidesa necessaris per al creixement.

El 2004 es genera una altra fita que ha marcat la nostra evolució com a grup integral. Es tracta de la inauguració del nostre centre quirúrgic, la CLÍNICA CEM, en el disseny de la qual queden reflectides totes les nostres idees i desitjos, amb un objectiu principal: poder gaudir dels últims avenços tecnològics sense oblidar la satisfacció de l’experiència del pacient i de l’oftalmòleg que l’intervé.

I tot aquest cúmul d’experiències vitals i professionals fa que l’any 2014 culminem aquesta configuració amb el nou ICO1, situat a la Via Augusta 61. En aquest local a peu de carrer de més de 800 metres quadrats dotats amb les últimes millores tecnològiques perseguim millorar, encara més, l’experiència dels nostres pacients i la qualitat del servei oftalmològic que hi reben.

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies