Innova Ocular - ICO Barcelona

Clínica CEM

Clínica quirúrgica especialitzada en microcirurgia ocular, que ofereix als oftalmòlegs la tecnologia més avançada.

El 2004 ICOftalmologia va inaugurar la Clínica Especialitzada de Microcirurgia Ocular, CLÍNICA CEM, amb l’ambició de disposar d’una instal·lació quirúrgica del més alt nivell, capaç d’oferir als cirurgians oculars les millors condicions tècniques i disposada a mantenir-se actualitzada en els constants avanços de la microcirurgia i el diagnòstic oftalmològic.

Deu anys després el balanç és molt satisfactori. Més de seixanta cirurgians i cirurgianes oculars realitzen les seves intervencions a la CEM. Un terç d’aquests professionals pertanyen a ICOftalmologia i dos terços són oftalmòlegs i oftalmòlogues de l’entorn, amb els quals s’ha desenvolupat una comunitat col·laborativa en l’ús compartit de les instal·lacions o en la remissió de pacients per a la realització de proves diagnòstiques d’alta tecnologia o en la cobertura del Servei d’Urgències permanent a l’ICO.

Recentment la Clínica CEM ha estat ampliada i ocupa al voltant de 500 m2 de planta al carrer Balmes de Barcelona, a només 5 minuts a peu des de l’ICO1 i l’ICO2. Ben comunicada amb mitjans de transport públics i envoltada de nombrosos aparcaments.

La clínica CEM té quatre àrees:

 1. Àrea de Cirurgia Major Ambulatòria
  Amb dos quiròfans amb zona de pre i postanestèsia tòpica, locoregional i general. Equipament per a tot tipus de cirurgia ocular en adults i infants. Disposa de l’última tecnologia en microscòpia, videogravació i instrumentació quirúrgica.
   
 2. Àrea LASIK
  Sala quirúrgica independent, amb làser excímer Schwind Amaris i microqueratom pendular, amb tractaments personalitzats ORCAM.
   
 3. Àrea de Diagnòstic d’Alta Tecnologia
  Dotada dels instruments de diagnòstic més avançats (angiografia digital ImageNet, retinografia, tomografia de nervi òptic HRT·II, tomografia de coherència òptica Zeiss-Cirrus, biometria òptica IOlMaster, topografia corneal CSO vinculada amb el làser excímer Amaris per als tractaments personalitzats, topografia corneal Orbscan, microscòpia especular endotelial, paquimetria ultrasònica, pupil·lometria, etc.).
   
 4. Àrea Pública
  Amb tres zones d’espera, 2 sales de visionat quirúrgic simultani per a familiars i visitants dotades de comunicació per veu amb el cirurgià en directe. Sala de sessions clíniques amb projecció digital per a 50 persones. Instal·lació per a sessions científiques de cirurgia en directe.

 

Ruta 360 - Clínica CEM

 

CLINICA CEM
Carrer de Balmes, 253 - 08006 Barcelona
T. +34 902 253 003 - www.clincacem.net

 

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies