Innova Ocular - ICO Barcelona

Sobre nosaltres

L’Institut Comtal d’Oftalmologia és una organització mèdica dedicada a l’atenció de la salut visual

Des de sempre l’ésser humà ha considerat la visió com una funció fonamental, en moltes ocasions amenaçada per les malalties o els accidents o dificultada per la necessitat de fer servir ulleres o lents de contacte.

La recerca i la ciència mèdica han estat generoses amb l’oftalmologia. Ara els oftalmòlegs i oftalmòlogues disposem d’instruments, de fàrmacs, de tècniques i de coneixements que els nostres antecessors no haurien pogut ni imaginar.

Equip del Servei d'Atenció al Pacient - ICOftalmologiaNitidesa en la qualitat visual, control de malalties incurables, rapidesa i precisió en les tècniques microquirúrgiques, confort en els períodes postoperatoris, seguretat i confiança en les indicacions mèdiques i optomètriques, aquestes paraules són atributs freqüents en la nostra feina i gràcies a elles altres termes, com ara ceguesa, discapacitat visual o dolor, afortunadament se senten cada vegada menys a les clíniques oftalmològiques

L’Institut Comtal d’Oftalmologia és una organització mèdica dedicada a l’atenció de la salut visual, que des de fa més de 25 anys dóna assistència mèdica a Barcelona i que, a dia d’avui, està integrada per quatre entitats:

  1. ICO 1: A Via Augusta 61. Hi podem trobar el nostre Servei d’Urgències 24 hores al dia, 365 dies a l’any, i les nostres consultes externes d’especialitats i subespecialitats.
     
  2. ICO 2: A Via Augusta 48. Hi ha els nostres serveis optomètrics i el Servei d’Oftalmopediatria.
     
  3. Clínica CEM: A Balmes 253. Hi tenim els nostres serveis quirúrgics i el Servei de Proves Diagnòstiques.
     
  4. Fundació VER: Canalitza tota l’activitat de recerca i de cooperació internacional.

La Direcció Mèdica està liderada pel Dr. David Andreu Andreu i la Direcció Científica per la Dra. Susana Duch Tuesta.

El nostre eslògan, Mirant pels vostres ulls , resumeix la filosofia de gestió que té la nostra organització.

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies