Innova Ocular - ICO Barcelona

Club ICO

L'exclusivitat en l'atenció marcada per unes altes expectatives.

Club ICO es defineix com una comunitat d'interessos entre facultatius i pacients que busquen una exclusivitat en l'atenció marcada per unes altes expectatives, tant en l'atenció mèdica com en la cura dels pacients i dels seus familiars i, d'aquesta manera, fan que una visita mèdica es converteixi en tota una EXPERIÈNCIA inoblidable.

Un espai exclusiu envoltat de comoditats, un ambient tranquil i relaxat, una atenció per part dels nostres qualificats professionals que compleix els estàndards més alts de qualitat, una atenció especial als familiars...

Una bona tassa de cafè acompanyada de premsa internacional i de continguts multimèdia, bona música, connexió a Internet... A tot això, afegim-hi una hora de pàrquing gratuït i començarem a conèixer una petita part d'aquesta EXPERIÈNCIA

Si arran d'aquesta visita us cal una intervenció quirúrgica, se us assignarà una persona del nostre equip de relacions públiques, que us gestionarà tot el procés i serà la vostra connexió amb el nostre CLUB.

Dins de l'exclusivitat d'aquest CLUB, us oferirem un servei de segona opinió en el qual la vostra presència física no és necessària i, a més a més, per un import molt competitiu.

I si sou un pacient internacional, visiteu la nostra secció especialment dedicada a casos com el vostre i podrà comprovar que els nostres serveis adquireixen una dimensió global.

Descriure una EXPERIÈNCIA és complicat, és més fàcil viure-la.

Aquest lloc web utilitza cookies. Llegiu la nostra política de privacitat aquí
Política de cookies